Hvad har du brug for...?

Hvad er problemet? Har du ikke noget bureau, eller har du brug for et nyt? Kunne du tænke dig at få et kommunikationstjek af din virksomhed? Med en vurdering, gode råd og forslag til, hvad du kan eller bør gøre - uden at det skal koste dig en formue?

 

Eller kunne du bruge nogle ekstra ressourcer til et projekt, du er i gang med som konsulent i en organisation eller på et bureau?

 

Har du brug for kreativ kompetence inden for design, grafik eller illustrationer? Eller mangler du en sproglig ekspert til stil, tone eller oversættelser?

 

Har du brug for en "big idea" eller blot en hånd eller to? Hvad kan vi gøre for dig?

 

Privatlivspolitik
1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandling af personoplysninger er:

Firma: T.I.A. Partners
Adresse: Berggreensgade 48, 2100 København Ø
CVR: 20603208
Telefon: 40219803
Mail: jon@tiapartners.dk


2. Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig:
Navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger. Derudover behandler vi CVR-nummer, virksomhedsnavn og evt. kreditvurdering.

Som del af vores arbejde, med f.eks. reparation af materiel som harddiske, desktop computere, tablets mm., kan vi som led i arbejdet komme i kontakt med følsomme eller semifølsomme personoplysninger om dig.

 

3. Personoplysninger, som vi modtager fra andre kilder
Som udgangspunkt modtager eller indsamler vi ikke personoplysninger om dig, bortset fra flyttemeddelelser og den slags offentligt tilgængelige oplysninger.

 

4. Personoplysninger om andre parter, som du afgiver
Som udgangspunkt modtager eller indsamler vi ikke personoplysninger om andre parter fra dig.


5. Videregivelse af dine personoplysninger
Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine personoplysninger til andre parter.

Hvis et konkret projekt kræver det, kan vi dog videregive dine personoplysninger til leverandører og forhandlere, som vi samarbejder med og som assisterer vores virksomhed (forstået som serviceudbydere, teknisk support og leverandørydelser).


6. Overførsler til lande uden for EU/EØS
Som udgangspunkt overfører vi ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, med mindre det sker på din foranledning.


7. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vores samarbejdsforhold består, og så længe det er krævet af regnskabsloven. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.

 

8. Cookies
Vi anvender ikke cookies.

 

9. Sikkerhed
Adgang til lagrede data og oplysninger, som du opgiver, er beskyttet med adgangskode, og vi anvender firewall-teknologi til at forhindre uautoriseret adgang.
Vi foretager backup af serveren dagligt med lagring af arkiverne på et sikkert sted. Og vores website benytter SSL, "Secure Socket Layer"-teknologi, der er en åben protokol til at sikre datakommunikationer på tværs af computernetværk.

 

10. Dine rettigheder
Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• Du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, for eksempel Datatilsynet.