Profil

T.I.A. Partners er en kreativ enhed bestående af Jon Albris og Mark Borello. Vi hører til i kategorien "reklame- og kommunikations-virksomheder", men vores arbejde fører ofte en del videre. Vi løser alle former for kommunikationsopgaver fra a-z, fra tanke til færdig produktion, uanset om det er design, koncepter, online løsninger eller trykte materialer.

 

Vi har rigtig mange års erfaring i branchen og har arbejdet med vidt forskellige offentlige og private virksomheder. Engang var vi et kreativt team på et større bureau, før vi i 1998 startede for os selv med det meget enkle mål: selv at kunne bestemme over vores tid og det arbejde, vi laver.


Vi sætter en ære i at være fleksible og lydhøre over for vores kunders verden, og vi leverer ikke standardløsninger ud fra en på forhånd defineret strategimodel. Vi er gode til komplekse opgaver, hvor mange løse ender skal bindes sammen. Enten fordi indholdet er kompliceret, eller fordi der er tale om mange sprog, markeder og varianter. Vi har også indgående erfaringer med internationale organisationer, der har behov for at kunne udnytte ideer og materialer på tværs af sprog og lande.

 

Desuden løser vi også alle de forskellige små og store opgaver, som hører med til livet for en kommunikationsafdeling.