Har du brug for et kommunikationstjek?

Kunne du tænke dig at få en professionel vurdering af din virksomheds markedsføring og værktøjer til kommunikation? Er I midt i et generationsskifte eller en fusion? Har I bare ikke gjort noget ved tingene i lang tid? Trænger jeres designprofil til en opdatering?

 

Så kan vi tilbyde dig at lave et tjek af jeres kommunikation. Vi kommer ud og interviewer jer i virksomheden, går tingene igennem sammen og diskuterer de behov og muligheder, I har.

 

Besøget er gratis og helt uforpligtende. Vi er ikke ude på at prakke dig en masse unødvendige ting på, og heller ikke på at overtage arbejde fra de samarbejdspartnere, du allerede måtte have. Det handler først og fremmest om at give dig en uvildig vurdering og nogle gode råd.

 

Vi har kendskab til mange brancher, en god indlevelsesevne og masser af praktisk erfaring. Vi er også helt nede på jorden og arbejder ikke ud fra faste modeller eller smarte management-begreber. Og vi har gjort det her før, med gode erfaringer. Vi kan også tilbyde dig at komme med et helt "rejsehold" af eksperter med spidskompetence inden for specifikke områder - men det er en anden snak, vi altid kan tage.

 

I første omgang skal du bare kontakte os, hvis du vil have vores mening.